Az Uni-Montage s.r.o. 2009-ben alakult meg, mint a fémipar és az egyes logisztikai folyamatokra specializálódott vállalkozás. Az elmúlt – közel egy – évtizedben a fémiparban jelentős sikereket értünk el, többek közt a szállítószalagok gyors és precíz összeszerelésével.

Mindezek mellett legfőbb törekvésünk, hogy szolgáltatásaink minőségét és professzionális mivoltát, valamint a fémipari tevékenységeink széles körét továbbra is megőrizzük és ügyfeleink számára a magas színvonalat biztosítsuk. Ezen céljainkat első sorban a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel, valamint a folyamatosan bővülő szakmai- és háttértudással együtt biztosítjuk.

A megrendelések pontos és precíz teljesítését kiterjedt és megbízható alvállalkozói hálózatunk teszi még hatékonyabbá. Partnereink részére igény esetén gépjárműbérlést, valamint szerszámokat, gépeket és munkavédelmi eszközöket is biztosítunk. A hatékony együttműködésért irodánk teljes körű felelősséget vállal egy motivált és célorientált csapat segítségével.

Szolgáltatásaink:

  • Fémipar: sok éves tapasztalattal állunk a partnereink rendelkezésére. Gépjármű és szerszámkapacitásunknak köszönhetően párhuzamosan több megrendelésnek is eleget tudunk tenni és 48 órán belül fel tudjuk venni a munkát.
  • Szállítószalag szerelés: a világ legkülönbözőbb pontjain, Európától kezdve, Dél-Afrikán át egészen a Távol-Keletig több ezer kilométer általunk összeszerelt szállítószalag biztosítja a repterek, logisztikai központok és a gyárak napi szintű, akadálymentes működését.

A fő tevékenységi területünkön túl vállalunk napelem park szerelést, bontási munkálatokat, karbantartást és egyéb fémipari szolgáltatásokat is. A pontosságra, a minőségre, a munkabiztonságra és a gyorsaságra egyaránt nagy súlyt fektetünk, tisztában vagyunk vele ugyanis, hogy az állásidő a megrendelőnek és a szolgáltatónak is komoly anyagi veszteséget okozhat.

„Folyamatosan bővülő klientúránk a legjobb névjegykártyánk.”

Gépparkunk:

Tevékenységeink magas színvonalát a fejlett technológia és a humán erőforrás mellett szerszám- és gépparkunk folyamatos modernizációjával sikerült állandósítani.

Jelenleg 183 db, teljesen felszerelt lakatos láda, 397 db elektromos Makita gép és 125 db heveder képzi a szerszámkészletet. Eszközeink és hevederjeink alkalmasságát, a munkatársaink és az alvállalkozóink biztonságát a szigorú szabályozások szerinti minőségellenőrzési folyamat garantálja, melyet az előírásoknak megfelelően rendszeresen végeztetünk el. Gépjármű parkunk pedig egy 46 db-os innovatív flottából áll.

Társadalmi felelősség vállalás

„Az igazi szabadság az, ha úgy adunk, hogy nem várunk érte elismerést, sem köszönetet.”

Stephanie Dowrick

A gazdaság alapvető kiszolgálójaként kiemelten fontosnak tartjuk a jövőnkről való gondoskodást. álláspontunk szerint a jelenben nem alkothatunk úgy maradandót, hogy ne gondolnánk a jövőnkre. Vállalatunk életében ezért nagy szerepet kap az adományozás és az olyan helyi kezdeményezések, melyek egyszer az egész világra hatással lehetnek. Ennek megfelelően a 2017-es évben támogatásainknak köszönhetően fákat ültettünk, helyi óvodát támogattunk új bútorokkal, és templomot újíttatunk fel.